Kaj je CUBO Golf?

CUBO Group je prestižna veriga hotelov, vil, restavracij in golf igrišč. CUBO golf je sodobno golf igrišče v Sloveniji, ki gosti tako profesionalne kot amaterske igralce golfa, ki se želijo rekreirati v naravi. Lokacija golf igrišča ponuja čudovit razgled na slovenske Alpe in se ponaša z 18 luknjami, ki povezujejo kar 5.872 metrov dolžine. Ta izvrstna proga je znana po uravnoteženi kombinaciji dinamičnih jas, peskovnih pasti in ogromnih zelenih parkov. Za piko na i, pa je poleg igrišč še odlična restavracija in klubska hiša.

Pameten razlog in rešitev

Ob velikem številu igralcev, se kar hitro pojavijo mnoge težave in odvečne ure administracije in papirologije. Obenem pa je potreben sodoben, digitalni način spremljanja in podpore igralcem golfa z preprostim in uporabniku prijaznim načinom identifikacije in plačila storitev. Problem je bil tudi v nesodobnem sistemu identifikacije, ter plačila žogic, hrane, pijače in ostalih storitev.

Našemu naročniku smo ponudili prav posebno rešitev. Članska izkaznica, ki združuje identifikacijski dokument z načinom plačevanja žetonov/žogic in drugih storitev (hrana, pijača) v klubu. Nov produkt, ki ga naročnik upravlja s SmartGifty platformo, je predplačniška, priročna kartica za igralce, ki lahko postopoma unovčujejo dobro-imetje za vse povezane storitve na igrišču. S tem se odpravi odvečna papirologija in administracijam, naročnik pa ima na voljo uporabniku prijazen sistem, s katerim lahko vidi kdo, kje in kdaj se nahaja na njegovem igrišču.

Pameten rezultat

Člani CUBO golf so nov produkt sprejeli hitro in z veseljem. Njihova kartica jim nudi različne možnosti, od mesečnih do letnih plačil/članstva z različnimi ugodnostmi za vsak paket. Velikost kartice je enaka bančni kartici, tako da jo imajo lahko člani ves čas blizu (v denarnici, žepu). Deluje pa, kot že prej navedeno, za plačilo storitev, kar omogoča še boljšo izkušnjo.

Želite izvedeti več o upravljanju z darilnimi karticami?

Kliknite na spodnji gumb in si preberite več o naši rešitvi SmartGiftyZačnite uporabljati popolnoma digitalizirano rešitev darilnih kartic za nakupovalna središča in podjetja z večimi lokacijami, ki ustvarja dodano vrednost za vse vpletene: obdarovalce in prejemnike, nakupovalne centre, trgovce na drobno, trgovine, kavarne in restavracije. Poleg upravljanja darilnih kartic SmartGifty ponuja tudi preprost način za začetek izvajanja programov zvestob