// rešitev

SmartGifty

Spletna platforma

Popolnoma digitalizirana in uporabniku prijazna. Vse kar potrebujete je dostop do interneta, uporabniško ime in geslo.

Več lokacijska

Prvotno razvita za nakupovalne centre in prilagojena za vsa podjetja z več lokacijami.

Pregledna

Popolna preglednost nad prodajo in unovčevanjem darilnih kartic na vseh lokacijah v realnem času, 24/7.

Povezljiva

Integracije in API povezave z drugimi SW rešitvami, orodji in spletnimi stranmi so hitre in enostavne.

Povečajte promet
in potrošnjo

Darilna kartica je iskan in sodoben produkt

Povečajte zadovoljstvo in zvestobo

Vi, vaše stranke in najemniki dobite več.

Dvignite prepoznavnost blagovne znamke

Svež produkt za nove marketinške priložnosti.

Ne samo darilna kartica.

Lahko je tudi kartica zvestobe.

Poleg upravljanja darilnih kartic SmartGifty ponuja tudi preprost način za začetek izvajanja programov zvestobe. Program zvestobe lahko vključuje vračilo denarja, zbiranje točk in drugo. Omogoča vpogled v vedenje strank in možnost za boljšo in personalizirano komunikacijo s strankami.

Povezovanje več trgovin in lokacij z eno darilno kartico

Začnite uporabljati popolnoma digitalizirano rešitev darilnih kartic za nakupovalna središča in podjetja z večimi lokacijami, ki ustvarja dodano vrednost za vse vpletene: obdarovalce in prejemnike, nakupovalne centre, trgovce na drobno, trgovine, kavarne in restavracije. SmartGifty vašim strankam omogoča popolno svobodo obdarovanja in porabe, vam pa nudi učinkovito, pregledno, varno in enostavno orodje za upravljanje z darilnimi karticami.

// NADGRADNJA
Povežite SmartGifty z orodjem za avtomatizacijo trženja

Če ste podjetje v večimi lokacijami in želite implementirati darilno kartico ali program zvestobe za svoje stranke, poskrbite, da boste le-to povezali z učinkovitim orodjem za avtomatizacijo trženja, da prilagodite komunikacijo z vašimi strankami in izboljšate njihovo izkušnjo z blagovno znamko. Z našim orodjem za avtomatizacijo dobite uporabniku prijazno orodje za upravljanje stikov, pripravo množičnih e-sporočil, preprostih pristajalnih strani in pojavnih oken ter orodje za avtomatizacijo vaših marketinških dejavnosti.

Upravljajte stike
Posodabljajte svoj seznam članov kluba zvestobe in uporabite segmente, skupine, točke in označbe za identifikacijo stikov.
Prilagodite komunikacijo
Prilagodite komunikacijo svojim potencialnim strankam na podlagi njihovih točk ali segmentov, da jim zagotovite prave informacije ob pravem času.
Avtomatizirajte procese
Uporabniško prijazen urejevalnik za oblikovanje e-poštnih kampanj in oglaševalskih akcij za prihranek časa in denarja.
Sledite in analizirajte
Spremljajte aktivnosti svojih članov programa zvestobe in se jim ustrezno prilagajajte. Zabeležite njihovo interakcijo in jih redno nagrajujte.

Niste prepričani, ali je naša rešitev za upravljanje darilnih kartic za vas?

Smo strokovnjaki za rešitve po meri, ki jih lahko razvijemo in prilagodimo posebej za vas. Z integracijo storitev in najnovejših tehnologij vam lahko pomagamo pri rasti od preprostih rešitev darilnih kartic do personaliziranih, kompleksnih rešitev CLIP, ki vodijo do povečane zvestobe strank, večje prepoznavnosti blagovne znamke, povečanega prometa in posledično dobička. Odkrijte naše postopke integracije zvestobe strank ali nas kontaktirajte za več informacij.