Kaj je Mala ulica?

Mala ulica je javni zavod, ki ponuja otroško igralnico in zunanje igrišče za zabavo za otroke in starše. Zasnova je zelo dobro zastavljena, saj se malčki pod budnim očesom animatorjev igrajo, med tem, ko se starši lahko malo oddahnejo in v miru spijejo kavo, čaj ali kaj drugega. Starši in otroci imajo lahko letno ali dnevno vstopnico / članarino za prostore Male ulice. Vstop je možen preko glavnih vrat ali preko vrta.

Problem

Svoje člane so vodili v Excel tabelah. Seveda se je člane pogosto tudi pozabilo vpisati in tako niso vedeli, koliko obiskovalcev dnevno dejansko prihaja v prostore Male ulice ter koliko jih je v nekem trenutku v prostoru. Nepotrebno dodatno delo je bilo tudi pri podaljševanju in kontroli članarine. Prostori so zaprti, zato je morala biti prisotna oseba, ki odpira vrata članom.

Rešitev

Vse omenjeno smo rešili z enotno člansko kartico, ki odpira vrata zavoda in služi za pregled članarine. V primeru, da je članarina potekla, se vrata zavoda ne odprejo. Člane in statistiko prihodov se vodi v spletni aplikaciji, kjer je možno dodajati nove člane, jih urejati, podaljšati članarino in pregledati statistiko prihodov. Prav tako je omogočeno samodejno obveščanje članov o poteku članarine.