Kaj je CC Real?

CC Real je eno izmed vodilnih podjetij v upravljanju nakupovalnih centrov v Evropi in širše. Upravlja s tremi objekti na Hrvaškem – dvema v Zagrebu in enim v Splitu.

Pameten razlog

Slednji so se obrnili na nas, zaradi številnih izzivov s katerimi so se soočili: pomanjkanje učinkovitega sistema za upravljanje darilnih bonov. Bone so (zaenkrat) še želeli ohraniti, saj niso želeli spreminjati procesa nakupa in porabe v trgovinah,  pri samem vnovčevanju in kontroli je bilo potrebno vse preveč dela.

Da bi odpravili to vrzel, so se odločili za prilagoditev »back end« sistema Smartgifty, katerega smo skrbno oblikovali in prilagodili njihovim specifičnim potrebam in procesom.

Pametna rešitev

Ena od pomembnejših zahtev je bila povečanje kontrole pri izdaji bonov ter celotna sledljivost od naročila tiska bonov, lokacija zaloge, sledljivost posameznim bonom glede na lokacijo izdaje (različni center), nadalje same izdaje na info točkah in vse do dejanske uporabe strank v trgovinah v vseh treh centrih.

Izdaja in denar, povezan z darilnimi boni, se vodi v sistemu in s tem je možnost napak ničelna, saj se vodi kontrola vsak dan. Tajništvo oz. kontroling posameznega centra ima možnost unovčevanja/beleženja bonov pridobljenih v posamezni trgovini ter  vse potrebne preglede, kot so pregled izdanih kartic po centru, porabo po trgovinah, pregled ne-unovčenih bonov, pregled pravnih oseb, pregled pologov gotovine, pregled številk računov pod katerim je posamezni bon prodan,…

Administrator ima vpogled do vseh centrov, kjer prav tako vidi vse zgoraj našteto. 

Pameten rezultat

Rešitev SmartGifty za CC Real predstavlja idealno kombinacijo napredne tehnologije za upravljanje darilnih kartic in fizičnih bonov. Glede na to, da so želeli fizične bone še obdržati, kot tudi trenutni prodajni proces v trgovinah.

Digitalizacija ozadja procesa vseeno pomeni velik korak proti popolni digitalizaciji procesa darilnih bonov. S tem so ne samo izboljšali vpogled v prodajo in porabo darilnih bonov med najemniki v različnih časovnih obdobjih, ampak tudi zmanjšali možnosti za zlorabo in optimizirali ter digitalizirali skoraj celoten proces, kar je prineslo znatne časovne in finančne prihranke.

Želite izvedeti več o upravljanju z darilnimi karticami?

Kliknite na spodnji gumb in si preberite več o naši rešitvi SmartGifty. Začnite uporabljati popolnoma digitalizirano rešitev darilnih kartic za nakupovalna središča in podjetja z večimi lokacijami, ki ustvarja dodano vrednost za vse vpletene: obdarovalce in prejemnike, nakupovalne centre, trgovce na drobno, trgovine, kavarne in restavracije. Poleg upravljanja darilnih kartic SmartGifty ponuja tudi preprost način za začetek izvajanja programov zvestob.